Izvor: Srbija Danas
25.11.2023 u 18:37
0

SMANJITE HRANU I ŠOPING: Astrolozi upozoravaju na posledice

Čim pomislimo na nagrađivanje samog sebe, misli nam nekako odmah idu čašćenju s večerom u finom restoranu ili pak trošenju novca u kupovini odeće, obuće ili detalja za dom. Astrološkinja Jasmina Mitrović danas posebno upozorava na ove i još neke situacije pod uticajem astroloških aspekata.

U lepom aspektu sa Jupiterom to samo sve dodatno proširuje pa možete preterati sa prejedanjem, posebno slatke hrane, ali i trošenjem novca, pa bolje razmislite šta i koliko možete da kupite. Sa druge strane, Mars u kvadratu sa Saturnom jeste jedan od najtežih aspekata koji donosi blokade i zastoje u vašim naporima da ostvarite neke konkretne ciljeve.

Ovaj aspekt donosi konflikte ali koji će biti zasnovani na religijskim idejama kao i uverenjima i stavovima šta je ispravno, moralno, a šta nije. Budite oprezni u komunikaciji sa drugima jer do nesporazuma lako dolazi, posebno ukoliko se ne slažete sa sagovornikom i nemate iste poglede na život i svet.

Verski ratovi i borbe za ideale. Ono što je staro i ono što je novo ili do skora prisutno u vašem životu je u sukobu. Ne znate na koju stranu da se odlučite – rekla je za portal Srbija Danas astrološkinja Jasmina Mitrović.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter