Izvor: Happy BSC
22.09.2020 u 16:03
0

PUTIN PIŠE ISTORIJU I SLUŠA OVOG SRBINA Istina o Ruskoj pomoći Srbima kroz vekove!! (VIDEO)

Dejan Tanić, jedan od autora knjige „Memorijali Crvene armije SSSR-a na teritoriji bivše Jugoslavije – Žrtve rata 1944-45“, za HappyBSC je otkrio detalje novog istorijskog otrkića koje je objavio u ovom krucijalnom delu. Ovo delo je predsednik Srbije Aleksandar Vučić poklonio prvom čoveku Ruske federacije Vladimiru Putinu i to prilikom prošlogodišnje posete Kremlju. 

SAZNAJTE I OVO

KORONA PRESEK: Konačno bez preminulih!

OGLASIO SE KRIZNI ŠTAB: Evo šta je ODLUČENO povodom uvođenja vanrednog stanja 1. oktobra

Bebe rođene u jesen često su podložne alergijama, poznati su i razlozi

– Ova knjiga sadrži najpotpuniji i najobimniji spisak poginulih i nestalih „crvenoarmejaca“ na teritoriji bivše Jugoslavije, i to od septembra 1944. do aprila 1945 – objašnjava Tanić, koji je delo pisao sa Zlatomirom Lazićem. 

Tanić navodi da su istraživanja trajala oko četiri godine i da u knjizi nisu samo taksativno pobrojana imena, već i da postoji ratna lična karta za svakog poginulog „crvenoarmejca“. 

SAZNAJTE I OVO

PROMENE U VLADI SRBIJE: Neki se GURAJU, neki POVLAČE, a neki već imaju jasnu ALTERNATIVU

NOVIM SADOM SE ŠIRI MIRIS PALJEVINE: Građani uznemireni traže RAZLOG (VIDEO)

DANAS NOVAC LEŽE NA RAČUN: Proverite da li ste na spisku nadoknade

– Do sada je bilo poznato svega 7.878 poginulih sovjetskih vojnika, a mi smo naveli 11.839 poginulih i nestalih. To je za 50 odsto više. Ovim delom, takođe, još više se ističe ulogu Crvene armije u oslobođenju Jugoslavije – objašnjava Tanić i naglašava da ne postoji prikladniji poklon od ove knjige koja povezuje Srbe i Ruse u borbi protiv fašizma. 

Autor je najavio da će se do 20. oktobra najverovatnije pojaviti knjiga na srpskom jeziku, jer za sada postoji samo verzija na ruskom jeziku. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter