Izvor: happyBSC
04.01.2021 u 10:37
0

ROBOTI KOJI ĐUSKAJU Mašine oduševile svet plesnim koracima (VIDEO)

Američka kompanija za robotiku i inžinjerstvo „Boston Dynamics“, objavila je video u kojem roboti koje je proizvela ova kompanija pokazuju zaista fascinantne plesne pokrete.

Kompanija je objavila video sa svojim „robotima plesačima“ gde su prezentovali modele čiji su pokreti oduševili sve ljubitelje tehnologije. Video prikazuje dva modela robota, četvoronožni Spot i model Atlas kako plešu uz muziku iz pesme „Do You Love Me?“.

Kako su naglasili iz kompanije, na ovaj način želeli su da isprate staru godinu i isto tako se nadaju da će 2021. godina doneti mnogo više sreće i radosti. Nakon što je kompanija objavila video, mnogi su na društvenim mrežama prokomentarisali plesne pokrete robota.

– Sjajno, sada i roboti plešu bolje od mene – napisala je devojka na Tviteru, dok su mnogi rekli kako je ovaj video u isto vreme smešan ali i zastrašujući.

Inače, roboti kompanije Boston Dynamics na tržištu su zaista cenjeni, a o tome o kakvim se robotima radi dovoljno govori i cena jednog modela koja trenutno iznosi 75.000 dolara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter