Izvor:
03.10.2019 u 13:45
0

BRITANSKA KRALJEVSKA PORODICA APELUJE NA KLIMATSKE PROMENE: Tim povodom su u poseti Africi !

Kako bi se probudila svest o važnosti drveća, na instagram stranici Nacionalne geografije objavljena je fotografija baobaba. To ne bi bilo toliko čudno, da to nisu fotografije princa Harija.

Princ Hari je bio gost na zvaničnom profilu, a njegov zadatak je bio da pozove pratioce da, kao i on, pogledaju gore i fotografišu drveće koje se nalazi u njihovoj blizini. Ideja je da ljudi postanu svesni drveća, da shvate da je ono svuda, a da je potrebno da ga bude još više, kako bi bilo i nas.

Vojvoda od Saseksa se trenutno nalazi u zvaničnoj poseti Africi, pa je on fotografiju objavio iz države Malavi. Jedan od zahteva predstavnika kraljevske porodice jeste, upravo, podizanje svesti o klimatskim promenama.

b92.net
Foto: instagram/printscreen/natgeo/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter