Izvor: ALO
20.06.2024 u 22:00
1

NOVČANIK VAM NIKADA NEĆE BITI PRAZAN AKO POŠTUJE OVA PRAVILA: Tri stvari koje će vam pomoći da UŠTEDITE NOVAC

Srećna boja za 2024. godinu prema feng-šuiju je zelena

Feng Šui predstavlja drevnu veštinu, koja pruža korisne savete za napredak i progres, a mnogi od njih mogu se primeniti u svakodnevnom životu.

Tako, na primer, postoje veoma važna pravila uz pomoć kojih možemo optimizovati svoj novčanik, te na taj način uštedeti novac. A neki iskusni poznavaoci feng šuia tvrde da će novac dolaziti sam od sebe ako poštujemo ova pravila.

Boja

Srećna boja za 2024. godinu prema feng šuiju je zelena. Ona simbolizuje rast i vitalnost. Ova boja je preporučljiva jer simboliše i novac, te je pogodna za korišćenje tokom cele godine.

SAZNAJTE KOJI JE SPECIJALITET STARIH RIMLJANA: Nekada se u meso stavljao OVAJ DODATAK
Oblik i materijal

Verovali ili ne, oblik novčanika ima značajan uticaj na feng šui svojstva i finansijsku stabilnost. Poznavaoci feng šuia tvrde da idealan novčanik treba da bude ravan i jednostavan, jer to omogućava da novac bude složen bez preklapanja. Materijal novčanika takođe igra ulogu; koža se preporučuje zbog svoje izdržljivosti i pozitivnih energetskih svojstava na novac.

Organizacija

Sinonim za feng šui je dobra organizacija. Tako je neophodno da se ona primeni i na novac. Oslobodite novčanik od nepotrebnih predmeta poput starih računa, priznanica i papirića koji mogu blokirati energiju i usporiti finansijski napredak.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NOVČANIK VAM NIKADA NEĆE BITI PRAZAN AKO POŠTUJE OVA PRAVILA: Tri stvari koje će vam pomoći da UŠTEDITE NOVAC”

  1. Jednom mi je jedan seljak gledavši kako slažem novac koji sam primila kao kusur onako što se kaže glava na glavu , „svaka čast , ti poštuješ novac poštovaće i on tebe “ , znči i o tome treba voditi računa . A što se tiče boje kažu da je zlatno žuta boja ta koja je dobra za boju novčanika .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter