Izvor: Žena
18.08.2024 u 12:47
0

PLATIŠ PIĆE KONOBARA DOBIJEŠ BESPLATNO: Turistkinje od 20 do 70 godina spopadaju konobare

Leglo bluda i razvrata na Mediteranu

Većina turista navikla je da u barovima vidi konobarice i plesačice, ali to nije slučaj u Marmarisu u Turskoj. „Kupite jedno piće, mene dobijete besplatno“, dovikuje zgodni barmen i namiguje prolaznicima. U Marmarisu svaki bar na plaži ima mlado muško osoblje, koje je bez majice i čija su tela namazana ulje, te izvode seksi performanse za sve koji traže zabavu i užitak

Ovo popularno mesto za odmor posebno se sviđa mladim Britankama, koje svakog leta hrle tamo u potrazi za romansom na plaži. No, neke su uplovile u aferu sa lokalnim muškarcima, pa su ih zbog toga ubrzo „razapeli“ na internetu.

„Ovo je Tajland za žene“, kaže kroz smeh Velšanka Kejti Ris. „Imala sam seks za jednu noć s Omarom. Znam da on ima desetak različitih žena s kojima koketira u isto vreme, ali ionako sam ovde samo zbog zabave. Volimo Turke jer su visoki, tamni, zgodni i bolji su u krevetu od ovih naših velških momaka kod kuće, žao mi ih je“, dodaje 22-godišnjakinja koja je na odmoru u Turskoj sa svojom 23-godišnjom prijateljicom.

Pomenuti Omar je zapravo zgodan barmen iz taverne „Tiger“, jednog od najtraženijih i najpopularnijih mesta u Marmarisu. Novinarima „The Sun-a“ s osmehom na licu pohvalio se da je ostavio „veliki trag ugriza“ na Kejtinoj zadnjici.

„Mogla bih da mu slomim srce ovog leta“, našalila se Kejti, na šta je on kao iz topa odgovorio: „Nemam ja srce koje bi moglo da se slomi“.

I dok se turistkinje bore za pažnju lokalnih muškaraca, na Fejsbuku je osvanula grupa u kojoj ih internet korisnici prozivaju i vređaju. Grupa ima više od 16 hiljada članova, a svakog dana objavljuju se statusi u kojima se Britanke optužuju da „kradu turske muškarce“, a takođe se objavljuju i fotografije žena koje su etiketirane kao „serijske preljubnice“.

Šeril Farnan-Džons (39), koja se 2018. iz Engleske preselila u Marmaris, takođe je osvanula u toj grupi. „Osećala sam mučninu u želucu kad sam ugledala svoju sliku uz opis: ‘Vreme je da ovu podlu staru kravu oteramo jer spletkari i krade Turke'“, ispričala je.

Bivša medicinska sestra radi za kompaniju koja se bavi istraživanjem tržišta i ima sedište u Velikoj Britaniji, a pre dve godine započela je ljubavnu vezu s Turčinom Imamom Sakarogluom (36). Međutim, proteklh šest nedelja po paru su u pomenutoj Fejsbuk grupi počeli da bacaju drvlje i kamenje.

Imam, koji u Marmarisu vodi popularni bar Salt ‘N’ Pepper, imao je „nekoliko susreta za jednu noć“ s Britankom za koju veruje da stoji iza gnusnih objava.

„To me strašno ljuti, kako se usuđuje da tako priča o meni. Ona me ni ne poznaje, to je čista ljubomora. Zamolila sam je da mi pošalje privatnu poruku ako želi da razgovara sa mnom kao s odraslom osobom, umesto da piše bljuvotine u grupi. Odgovorila mi je: ‘Kako se usuđuješ da mi pišeš, droljo!'“, priča Šeril, o kojoj su osvanule lažne optužbe da je „zavisna“ o Imamu, da mu plaća za seks i da je „spavala s celim Marmarisom.“

I taman kad je Šeril pomislila da stvari ne mogu da budu gore nego što jesu, prevarila se… „Objavili su fotografiju mene, moje ćerke i moje majke i rekli da muzemo novac od naših turskih ljubavnika. Koliko morate da budete bolesni da uradite tako nešto?“, govori ona.

„To je baš veliki problem. Ta žena je ljubomorna i želi da izazove probleme i dramu. I ne možete da je zaustavite, ona je luda“, dodaje Imam,

Par je čak kontaktirao Fejsbuk sa apelima da ugase grupu jer „uništava živote“.

Pomama za zgodnim Turcima – Britanke ne biraju sredstva da ih se „dočepaju“

Vlasnik „Tiger“ taverne, 27-godišnji Mehmet Džan Korkmaz, upoznat je s grupom i reputacijom svojih zaposlenih, koji očito slamaju ženska srca. Njemu je to sve pomalo smešno.

„Kad ljudi dođu ovde, mi se lepo i pristojno odnosimo prema njima, poklanjamo im našu pažnju, no kad gošće požele nešto više, uvek im kažemo: ‘Ne, mi imamo djevojke.’ Neke žene to dobro podnesu i samo kažu ‘ok’, ali uvek ima i onih koje nas pokušavaju nagovoriti da ostavimo svoje devojke. Britanke posebno vole Turke. Zato ovde imamo muške plesače i osoblje. Da imamo više muških gostiju, onda bismo imali i žensko osoblje“, govori Korkmaz i dodaje: „Ako žene odluče da spavaju s našim konobarima, to je njihova stvar. Ne mogu ja to da kontrolšem. Neke od tih afera prerastu u dugotrajne veze, neke ne. Ali pogledajte nas, mi smo jedan od najpopularnijih barova i da se ljudima ne sviđa ono što nudimo, ne bismo stalno bili ovako puni.“

Mehmet zna i zašto su Turci toliko privlačni Britankama. „Zato što dobro izgledamo i dobri smo u krevetu“, odgovara uz drzak osmeh.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter