Izvor: Kurir.rs
03.07.2023 u 09:20
1

ZLA KOB NAJBOGATIJE ŽENE JUGOSLAVIJE: Pre 31 godinu bankarki Dafini poginula cela porodica, umrla u najgoroj bedi

2. jula.  dogodila se verovatno najmisterioznija pogibije jedne porodice u Srbiji.

Vest je odjeknula kao bomba čitavom tadašnjom Jugoslavijom – suprug i deca Dafine Milanović, vlasnice najčuvenije banke devedesetih u Jugoslaviji – Dafiment, poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu u Mađarskoj.

Ni danas nije jasno šta se desilo tog julskog dana 1992. godine.

Postoji nekoliko verzija ovog događaja, a jedna od njih pre tri decenije bila je i da je Dafina navodno lažirala smrt najbližih kako bi ih zaštitila od pretnji, jer se već tada nazirala propast njene banke.

Dafina je navodno sklonila porodicu na tajnu lokaciju i promenila im identitete u strahu za njihove živote pa je tako Srbijom kolala priča da suprug, sin i ćerka Dafine Milanović nisu poginuli 1992. u Mađarskoj, već ih je je ona sklonila na tajnu lokaciju.

Išla na prijeme, oblačila se normalno

Jedan od sagovornika od pre šest godina, u to vreme blizak tajnim službama, izjavio je da se Dafina nakon tragedije koja ju je zadesila ponašala smireno i opušteno.

– Ostala je bez muža, ćerke i sina, ali je veoma brzo nastavila da radi, pa čak i da se pojavljuje i na prijemima i proslavama, oblačila se normalno. U to vreme imala je ogroman novac i bila je veoma moćna, pa nije bio problem da čak i na ovakav način, insceniranom nesrećom, skloni porodicu na tajnu lokaciju i promeni joj identitet.

U maju te godine situacija u vezi s bankom bila je dramatična i ona je znala šta može da joj se dogodi. Najviše je strahovala da joj ne otmu ili likvidiraju muža i decu – rekao je pre šest godina sagovornik.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZLA KOB NAJBOGATIJE ŽENE JUGOSLAVIJE: Pre 31 godinu bankarki Dafini poginula cela porodica, umrla u najgoroj bedi”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter