Izvor: Alo
15.07.2021 u 16:12
0

DAVID GUETTA: EXIT je najbolje mesto na planeti

Na jubilarnoj proslavi 20. rođendana EXIT festivala našle su se i neke od najpoznatijih ličnosti srpske kulturne scene.Reakcije svetskih, regionalnih i domaćih muzičkih zvezda na ovogodišnji EXIT prevazilaze dosadašnja oduševljenja, a povezanost koju su ostvarili sa publikom bila je najposebnija do sada, jer je mnogima nastup na ovogodišnjem festivalu bio prvi posle 18 meseci. EXIT će ostati upisan u istoriji kao prvi veliki muzički događaj u Evropi od izbijanja pandemije, a svi koji su bili njegov deo dele iste impresije – Petrovaradinska tvrđava je četiri dana bila najbolje mesto na planeti, a festival je vratio i slavio život!

VAŽNO:

VUČIĆ: Gradimo sve što nije do sada, PRAVIMO 12 NOVIH BOLNICA, i povećavamo plate zdravstvenim radnicima! BUDUĆNOST ĆE REĆI ISTINU (VIDEO)

ČOVIĆ OTKRIO PRAVILA IGRE KOSOVSKIH ALBANACA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija će priznati Kosovo onog trenutka kada hrišćani otpišu Boga!

DRECUN RAZOTKRIO VUKČEVIĆEVE NEISTINE U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Izveštaji ilegalno dospevali u javnost – TUŽILAŠTVO UGROZILO ŽIVOT SVEDOKU! Ovo je krivično delo za koje ON nije odgovarao!

PRVI PUT NA HAPPY TV: Istinita ispovest Branislava Puhala telohranitelja Ratka Mladića „SRBI, NE STIDITE SE GENERALA!“

David Guetta, najuticajniji svetski muzički producent, bio je posebno raspoložen pred svoj nastup na Glavnoj bini, koji se ispostavio kao spektakularan! Svoje izvođenje započeo je emotivnim obraćanjem publici: „Ne možete da zamislite šta za mene znači to što sam ovde večeras. Slavimo 20 godina Exita, 20 godina neverovatne muzike. Ovo je prvi festival koji se konačno dogodio, i najbolje mesto na celoj planeti, na kojem se možete trenutno naći. Nadam se da ćete uživati u šouu, ja ću uživati u svakom minutu. Napokon smo slobodni, da li ste spremni?!“U svakom minutu uživao je i DJ Snake, opisujući svoj nastup kao „legendarnu noć“. Njegovi odlični utisci videli su se i po tome što se zahvalio celoj Srbiji. Dame koje su uzdrmale mts Dance Arenu i puštale do ranih jutarnjih sati nisu ostale ništa manje dirnute energijom publike. „Ponovo smo bili zajedno, bilo je toliko dobro. Hvala EXIT festivalu, šaljem beskrajnu ljubav“, napisala je u svojoj objavi Charlotte de Witte. Impresivna Nina Kraviz je posle podsećanja kako izgledaju jutra na mts Dance Areni fanovima širom sveta napisala da je „osećaj bio nestvaran“ i zahvalila se svima što su s njom ostali do 9 sati ujutru. Objavljivanjem snimaka sa svog nastupa hitmejkeri Meduza pokazali su celom svetu energiju koja je svima falila: „Ovo je bio EXIT. Prvi evropski festival posle pandemije. I bilo je neverovatno“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter