Izvor: Informer
15.07.2021 u 16:29
0

SEVERINA OPTUŽILA SRBE ZA ZLOČINE, A IPAK PEVA U SRBIJI

Iako su pojedini mediji preneli da „hrvatska pevačica Severina pljuje Srbe, a Srbi joj iz državne kase plaćaju da peva“ njen nastup na Međunarodnom Vrnjačkom karnevalu , najavljen za subotu veče, 17. jula, nije doveden u pitanje.

VAŽNO:

VUČIĆ: Gradimo sve što nije do sada, PRAVIMO 12 NOVIH BOLNICA, i povećavamo plate zdravstvenim radnicima! BUDUĆNOST ĆE REĆI ISTINU (VIDEO)

ČOVIĆ OTKRIO PRAVILA IGRE KOSOVSKIH ALBANACA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija će priznati Kosovo onog trenutka kada hrišćani otpišu Boga!

DRECUN RAZOTKRIO VUKČEVIĆEVE NEISTINE U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Izveštaji ilegalno dospevali u javnost – TUŽILAŠTVO UGROZILO ŽIVOT SVEDOKU! Ovo je krivično delo za koje ON nije odgovarao!

PRVI PUT NA HAPPY TV: Istinita ispovest Branislava Puhala telohranitelja Ratka Mladića „SRBI, NE STIDITE SE GENERALA!“


Mediji i društvene mreže podsećaju da je „Severina pre nekoliko meseci optužila Srbe za zločine, a Ratka Mladića uporedila sa Hitlerom“, što je izazvalao burna reagovanja kod mnogih građana.Tim povodom, odgovor smo zatražili od organizatora Vrnjačkog karnevala, ali iz Turističke organizacije Vrnjačke Banje nismo dobili nikakav zvaničan odgovor da li se Severinin nastup u Vrnjačkoj Banji dovodi u pitanje.

Nezvanično saznajemo da su organizatori ovim nedavnim Severinim izjavama o Srbima i Ratku Mladiću „zatečeni“, pa program Vrnjačkog karnevala ostaje nepromenjen, što znači da se i Severinin nastup u Vrnjačkoj Banji, koji se, kako pojedini mediji špekulišu, „finansira sa najmanje 20 hiljada evra“(?)  ne dovodi u pitanje?!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter