Izvor: Novosti
09.11.2021 u 10:12
0

Pevale bez radne dozvole:“FRAJLE“ PLATILE KAZNU U HRVATSKOJ

Frajle su prošlog vikenda nastupile u hrvatskom mestu Pitomača, u Centru za kulturu „Drago Britvić“, i to bez radne dozvole, zbog čega su sve tri članice benda sankcionisane kaznama između 900 i 1.300 evra.

PROČITAJTE JOŠ:SRCEPARAJUĆE! „MUZIČKI SPECIJAL“ U ČAST MARINKA ROKVIĆA: Otišao je jedan od najboljih, ali je ostavio neizbrisiv trag za sobom!

Nataša Mihajlović i Jelena i Nevena Buča napravile su sjajnu atmosferu, pa su publici zasigurno ostale u divnom sećanju, ali za njih tri noć nije prošla bez neprijatnosti.

Naime, iako je Policijska uprava virovitičko-podravska upozorila da devojke ne mogu da dobiju potvrdu o prijavi rada, te da samim tim ne mogu ni da nastupe, organizator se oglušio i Frajle su zapevale.

Zbog toga je, navodi pomenuti hrvatski medij, policija podnela optužni predlog Prekršajnom sudu u Virovitici koji se tiče zakona o strancima.

Pozvali su se na odluku Ministarstva unutrašnjih poslova koja je na snazi od 18. aprila ove godine, u kojoj je naznačeno da izvođači ne mogu da dobiju potvrdu o prijavi rada u objektu, već se one mogu izdavati (uz uslove propisane zakonom o strancima), samo ako se nastupi održavaju na javnim površinama.

Pevačice su kaznu morala da plate na licu mesta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter