Izvor: Happy BSC
08.09.2021 u 11:15
0

FAR CRY 3 od sad BESPLATAN na Ubisoft Store-u (VIDEO)

Gejmere ovog meseca čeka Far Cry 6, pa je Ubisoft odlučio da pomogne fanovima da ubiju vreme igrajući treći nastavak besplatno do 11. septembra.

Far Cry 3 je oduševio igrače širom sveta kako grafikom, tako i neverovatnom akcijom zbog kojih je ova igra postala uzor i standard za mnoge. 

PROČITAJTE JOŠ: STIŽE CRYSTAL GUARD! Spremite se za NOVI NASTAVAK Rainbow Six Siege-a (VIDEO)

Oni koji nisu igrali ovaj naslov ranije, sada će imati priliku da za 3 dana hardkor gejminga pronađu što kreativniji način da osvoje ogromno ostrvo na kom ih čeka neprestana opasnost.

Postoje i spekulacije da je ovaj potez Ubisoft-a u vezi sa velikim obrtom u priči koji nas čeka u Far Cry 6. Naime, postoje indicije da je sin Antona Kastilja, glavnog negativca u Far Cry 6, zapravo Vaas Montenegro, jedan od negativaca u Far Cry 3.

PROČITAJTE JOŠ:  APPLE NOVOSTI: 14. septembra kompanija predstavlja NOVI IPHONE!

Ako su spekulacije tačne, onda nas čeka pun paket uzbuđenja sa novim nastavkom koji se i dalje jedva iščekuje. Za kraj pogledajte i gameplay video gde se možete podsetiti koliko je Far Cry 3 fenomenalna igra: 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter