Izvor: Happy BSC
07.09.2021 u 13:58
0

VRELA I STRASTVENA: Spustila se na kolena, a ona je ponizno dopuzala do mene

Hladan decembarski ponedeljak. Dvoje zaljubljenih i bezbrižnih leži na krevetu. Totalno nezanimljiv film je pušten na laptopu. Kokice više niko i ne jede, sve postaje nekako bledo. Nešto neverovatno mnogo fali. Fali divlji seks. Nažalost, ovaj put će izostati, jer je nenajavljeno i van svakih rokova došlo do mece. On ne odustaje. Napada, ljubi, grli, mazi, stiska, štipa. Ona uzvraća istim tempom, ali dosta obazirivije, jer zna da, ako se napali, nema kud. Ne bi ni pristala da dođe u njegov krevet, ali nije znala da će ovoliko navaljivati. Međutim, popustila je u jednom trenutku. Dozvolila mu je da je skine u veš. Po njegovom zahtevu je legla na stomak. Dobila je ono što je najviše volela – hiljade i hiljade ugriza. Po ramenima, ušima i vratu. Po rebrima, kukovima i laktovima. Po guzi. Budući da joj je guza bila najveći adut, i da je u nju najviše nade polagala, i očekivala je da se tu najviše zadrži. Njemu nije smetao uložak koji se video, nije mu smetalo što ne može da skine gaće, već je grizao, ljubio, lizao, cmakao i stiskao to dupe. Kada joj je sve to postalo dosadno, počela je da se smeje, što ga je donekle razljutilo. Izvadio ga je. Lupio ju je nekoliko puta po dupetu, od čega se ona uplašila i ućutala. Okrenuo ju je naglo, i pokušao da joj strpa u usta, kažem strpa, jer u tom položaju se to samo tako može nazvati. Odbranila se, ali je morala da ga drka. Dok mu je drkala, ubećivao ju je da ga bar poljubi, ali ona nije želela u toj pozi.

Legao je na leđa, a ona sela njemu na butine. Počela je lagano da ga ljubi i liže njegove bradavice. Spuštala se preko stomaka. Njega je celog izgrizla, ali je morala da se pomeri jer ga je to jako golicalo. Spustila se na prepone, koje je počela da liže. Blagostanje koje je tad osetio nije mogao da uporedi ni sa jednim osećajem dotadašnjim. Zaobišla je nabrekli kurac, i prešla na jaja. Lizala ih je cela, odvajala zubima, grickala nežno, i pljuvala, kako bi bila vlažna. Razmazala je rukom tu pljuvačku, i onda stavila i kurac u usta. Počela je da puši, jer je znala šta je čeka ako ne počne. Čekalo bi je pušenje u klečećem položaju, koje inače praktikuju. Sad nastaje problem što ona voli da je potčinjena, i daleko više je pali ovaj položaj, pa bi se od njega sva napalila. Pušenje kao pušenje je bilo manje više standardno. Pokreti ustima gore dole, ispred usana je napravila krug od kažiprsta i palca, pa je pomerala zajedno sa usnama, i time pružala osećaj da kurac dublje ulazi. Samo joj je jedna stvar smetala. Njena bujna kovrdžava kosa. Pridigla se, kleknula kako bi je vezala. I tu je došlo do neočekivanog obrta.Nije očekivala da će to iskoristiti, i da će ustati istog trena. Ustao je, obišao je, prišao sa leđa. Svojom majicom joj vezao ruke, a zatim gumicom za kosu vezao i kosu, i vratio se u početni položaj. Strpao joj je kurac u usta koliko je mogao da uđe. Uhvatio za onaj rep i mrdao glavu. Sve vreme nije došlo do prekida kontakta očima. Osetila je strah u njegovom strogom pogledu. Isti onaj pogled od kojeg joj kolena zaklecaju svaki put kad ga vidi. Dok je razmišljala o njemu, nije ni primetila da puši sve brže, odnosno da je on faktički jebe u usta. Kada je shvatila tu činjenicu. osetila je toplinu svoje vrele pičke, koja se penje prema stomaku, a zatim ide gore negde prema plućima. Cela je gorela, sva se napalila. Nije smela ni da se pipne, jer je znala da će morati da drka, iako je krvava. U suštini, nije ni mogla, bila je vezana. Samo pušenje nije trajalo dugo. Izvadio ga je pred sam kraj i počeo da prska po faci i u usta. Svaka kap sperme koja je pala na facu je bila propraćena njenim pogledom i jezikom. Potrudila se da sve poliže. Tako izjebanu u usta je prvo obrisao, zatim odvezao, poljubio i ispratio do toaleta da se istušira. Noć je odavno pala, pa su veče završili pored kamina uz čašu vina, i laganu priču.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter