Izvor: Happy BSC
29.09.2021 u 13:51
0

PRIRODNI BOTOKS: Zlatna maska za svaki tip kože

Osnovni sastojak maske su kurkuma i jogurt, ali zavisno od tipa kože, možete dodati i med, sveže ceđene sokove, različita biljna ulja, aloe veru ili brašno od žitarica celog zrna.

Zlatna maska Indije je potpuno prirodna domaća mešavina, idealna za svaki tip kože, ali i za svaki problem koji se pojavi na vašem licu.

PROČITAJTE JOŠ:Ovo su najpopularnije boje kose ove jeseni (FOTO)

Najbolje deluje kada je reč o uklanjanju fleka i ožiljaka od akni i mitisera, kao i same bubuljice. Već nakon prve primene korisnice su primetile lepši izgled svog tena, a sve je to zahvaljujući glavnom sastojku maske i najzdravijem začinu – kurkumi.

Kurkuma se hiljadama godinama koristi kao tretman za lepotu u Indiji. Tradicionalni obred ulepšavanja mlade kurkumom naziva se haldi, a podrazumevanje premazivanje delova tela devojke pastom od kurkume pre venčanja, kako bi joj koža dobila prelepi sjaj.

Prirodni botoks! Rezultati vidljivi odmah!

Vekovima unazad, kada su Rimljani čuli za čari kurkume, zahtevali su da se dostavi u Rim i uskoro je ovaj začin postao najvažniji tretman lepote za stanovnice ovog grada.

PROČITAJTE JOŠ:OVA 3 proizvoda NIKAKO ne treba koristiti posle četrdesete!

Osim toga, studije su pokazale da kurkuma smanjuje proizvodnju melanina u koži i neželjene dlake na telu. Pomaže i u sprečavanju širenja infekcije nakon istiskivanja bubuljica i mitisera, deluje protivupalno, uništava bakterije P.acne odgovorne za stvaranje akni, a zbog izbeljujućih svojstava smanjuje ožiljke i hiperpigmentaciju na koži.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter