Izvor: Kurir.rs
07.02.2024 u 04:30
0

NAVIJAČI SU BESNI NA ARGENTINCA: Traže povraćaj novca, a Leo se pravda da nije kriv

Salve uvreda i raznih psovki slilo se na račun Lea Mesija, čuvenog fudbalera iz Argentine i člana Majamija.

NE ŽALE PARE ZA PRAVI SPEKTAKL: Mesi protiv Ronalda

Razlog je što u Hong Kongu nije odigrao ni minut za svoj klub u utakmici protiv domaće ekipe. Desetine hiljada ljudi otišlo je razočarano sa stadiona, a milioni su na društvenim mrežama kritikovali najboljeg fudbalera Mundijala u Kataru.

Svestan da je razočarao ogroman broj ljudi, Leo Mesi je poručio da se nada da će u sredu u Tokiju ipak zaigrati pred publikom.

Zanimljivo, Leo Mesi bio je ugovorom u obavezi da odigra barem jedno poluvreme u Hong Kongu. Međutim, lekari Majamija zbog problema s kolenom zabranili su Argentincu da izađe na teren, pa je on ostao na klupi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter