Izvor: MONDO
04.06.2024 u 14:08
0

BIVŠI CENTAR PARTIZANA UDARIO PO KEVINU PANTERU: „Nemoj više, molim te… Daj nekom drugom!“

Nekadašnji košarkaš ponovo kritikuje kapitena Partizana Kevina Pantera.

Košarkaši Partizana sedmi put u nizu poraženi su od Crvene zvezde, a u finalu domaćeg prvenstva gube 1:0 jer su crveno-beli slavili u hali „Aleksandar Nikolić“. Kevin Pnater je meč završio sa 12 poena, uz šut 3/6 za dva i 2/5 za tri. To je bilo dovoljno da se nađe na udaru kritika nekadašnjeg košarkaša Ratka Varde!

Legendarni centar Partizana i brojnih drugih klubova i u prethodnom periodu kritikovao je igre najskupljeg igrača Partizana, a sada se ponovo oglasio na Instagram „storiju“. Uz stiker „Tebi je život dao sve, a meni Kevin Panter je“, Varda je imao poruku koja bi mogla da pogidne prašinu u košarkaškoj javnosti. „Nemoj više da nam daješ, molim te… Daj nekom drugom malo!„, napisao je Varda, kao da želi da Kevin Panter napusti klub na kraju sezone.

DONČIĆ DOBIJA STRAŠNO NBA POJAČANJE: Doveo ga da uzme NBA prsten, sad mu daje i slovenački pasoš!

 

Panter je prethodngo leta bio blizu odlaska iz Partizana pošto su za njegove usluge bili zainteresovani Panatinaikos i Barselona, ali je ostao u Beogradu i produžio ugovor sa crno-belima. Ipak, kapiten nije odigrao sezonu u skladu sa očekivanjima, bilo je nekih loših partija u ključim delovima takmičarske godine, pa postoje navijači Partizana koji smatraju da je vreme za rastanak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter