Izvor:
13.03.2024 u 11:50
0

CECIN SIN DANAS BOKSUJE: Veljko Ražnatović protiv Jermena – počinje 61. bokserski turnir „Beogradski pobednik“

Važna bokserska manifestacija.

Vreme je za boks rapsodiju u hali “Aleksandar Nikolić” u Beogradu. Međunarodni boks turnir duge i bogate tradicije „Beogradski pobednik – memorijal Branko Pešić” u njegovom 61. izdanju predstaviće nam se pod svodovima ove kultne sportske dvorane od 12. do 17. marta 2024. godine.

Turnir koji je već dugi niz godina svrstan u A kategoriju turnira prema Svetskoj bokserskoj federaciji ove godine ugostiće 93 boksera i 35 bokserki iz 16 zemalja sveta, od Bolivije, preko Bangladeša, do Francuske, Rusije, Kipra, Belgije, Kazahstana, Jermenije… Prvi takmičarski dan je 13. mart sa početkom od 16 časova u direktnom TV prenosu na TV Arena Fight.

Već prvog dana takmičenja na jednom od najznačajnijih međunarodnih turnira na Starom kontinentu „Memorijal Branko Pešić – Beogradski pobednik“, koji se održava pod pokroviteljstvom Grada Beograda, podržan od strane generalnog sponzora MTS-a i u organizaciji Bokserskog saveza Srbije, gledaćemo niz sjajnih i kvalitetnih mečeva.

Jedan od takvih je i sigurno susret našeg reprezentativca Veljka Ražnatovića koji će u kategoriji do 86 kg prvog dana takmičenja boksovati protiv Jermena Hamleta Harutjunja. Ovaj turnir jedna od poslednjih provera snage i kapaciteta, činjeničnog stanja na terenu za bokserke i boksere učesnike Evropskog šampionata za seniorke i seniore koji će biti održan upravo na ovom istom mestu od 15. do 29. aprila 2024.

Za neke od njih biće i izborni, tako će susret prvog kola u kategoriji do 52 kg kod žena između sve srpske reprezentativke Dragane Jovanović i Saide Bukvić direktno odlučiti ko će našu zemlju predstavljati na šampionatu Evrope u Beogradu kroz mesec dana.

Specijalni gost “Beogradskog pobednika” je generalni sekretar EUBC Kiril Šekutev, kao i potpredsednik EUBC Sumaid Halilov.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter