Izvor: Čuka se rastala sa trenerom posle tek šest utakmica.
13.03.2024 u 12:44
0

ČUKARIČKI TRAŽI I ČETVRTOG TRENERA: Petrić iznenađujuće otišao sa Banovog Brda

Čuka se rastala sa trenerom posle tek šest utakmica.

Promenila je ekipa Čukaričkog čak tri trenera ove sezone. Sezonu je započeo Dušan Kerkez, nastavio je Igor Matić, da bi na zimu došao Goran Petrić koji je danas i otišao iz kluba.

Tek šest utakmica je potrajao bivši strateg Partizana na klupi tima sa Banovog Brda. Uz učinak od tri pobede, jednog remija i dva poraza.

Upravo je jučerašnji remi sa Spartakom (2:2) i ispuštene prednosti od dva gola razlike kap koja je prelila čašu i kumovala Petrićevom odlasku.

Pride, Čukarički nije izgledao dobro na terenu, predstoji mu i grčevita borba za Evropu naredne sezone u koju će ući sa Goranom Stanićem.

On je upravo bivši Petrićev asistent i neko ko će, barem privremeno, predvoditi tim sa Banovog Brda.

Videćemo da li će biti trajno rešenje ili će Čukarički dovesti i četvrtog trenera (ne računamo tu Stanića sa prefiksom – privremeni) ove sezone…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter