Izvor: ALO
15.06.2024 u 10:46
0

CRNO BELI OZBILJNO UZDRMALI ZVEZDU: Partizan hoće beka večitog rivala iz prošle godine!

Ovo bi bio zanimljiv potez.

Kako je završena klupska sezona, tako je počelo „licitiranje“ sa pojačanjima beogradskih večitih rivala. Ovoga puta grčki sajt „SDNA“ saznaje da Partizan želi da angažuje Luku Vildozu, što bi bila svojevrsna „bomba“ letnjeg prelaznog roka.

Argentinac je prošle sezone briljirao u dresu Crvene zvezde, poneo je čak priznanje za MVP-ja decembra u Evroligi, ali je kasnije drastično pao u formi i podbacio sa učinkom.

Takođe, bio je deo kontroverze kada su na društvenim mrežama počele da kruže fotografije sa nepoznatim devojkama iz noćnog izlaska, što je doprinelo tome da ga ostavi aktuelna devojka.

UŽASNA ORGANIZACIJA EVROPSKOG PRVENSTVA U FUDBALU: Nemci užasni domaćini!

Prema sopstvenom priznanju, zbog toga je loše igrao i nije ispunio očekivanja. Trenutno je član Panatinaikosa, novog šampiona Evrope i, iako je pod trogodišnjem ugovorom, moguće je da će napustiti Atinu, zato što je izgubio minutažu kod trenera Ergina Atamana.

Grčki sajt je naveo da bi upravo Luka Vildoza mogao da bude zamena za Kevina Pantera, koji će od sledeće sezone nositi dres Barselone.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter