Izvor: SD.RS
09.09.2023 u 22:10
0

CRNO-BELI UMALO PROKOCKALI PREDNOST: Košarkaši Partizana ipak slavili na kraju meča sa Turk Telekomom

Košarkaši Partizana pobedili su Turk Telekom 75:71 u drugom pripremnom meču odigranom na Međunarodnom turniru povodom 50 godina Igokee u Laktašima.

Imao je Željko Obradović na raspolaganju sve igrače osim Alekse Avramovića koji se nalazi na Mundobasketu u Manili sa reprezentacijom Srbije.

Crno-beli su dobro počeli meč, prvu deonicu su rešili u svoju korist 25:15, a bolji od ostalih bio je Danilo Anđušić koji je ubacio tri trojke.

Drugu četvrtinu Partizan je odigrao još bolje, a sjajan je bio Alen Smailagić. Na odmor se otišlo rezultatom 44:28.

SADA JE SVE POZNATO: Evo kada Srbija i Kanada igraju za finale Mundobasketa!

Crno-beli su u drugo poluvreme ušli dosta opuštenije, što je u finišu moglo skupo da ih košta. U poslednjoj deonici postigli su crno-beli samo 13 poena.

Željko Obradović kod rezultata 67:57 pozvao tajm-aut, a u tom trenutku njegovi puleni imali su 13 izgubljenih lopti. Na kraju su ipak priveli meč kraju i zasluženo trijumfovali.

Najbolji pojedinci u Partizanu bili su Vukčević sa 15 poena, a po 13 su ubacili Smajlagić i Anđušić.

U poraženom sastavu bolji od ostalih bio je Inoh sa 14, dok je Ulubaj imao 10.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter