Izvor: Alo
09.06.2024 u 12:32
0

DA LI JE NOVAK ZAVRŠIO SA TENISKOM KARIJEROM?Javnost se pita da li je gotova njegova sezona

Ovo bi bilo katastrofalno.

Među navijačima Novaka Đokovića i dalje vlada briga, iako je njihov omiljeni teniser uspešno operisan. Još uvek se ne zna kada će se vratiti na teren i da li će biti spreman da nastupi na Vimbldonu i Olimpijskim igrama.

Ako pitate čuvenog tenisera Endija Rodika, on nije optimista. Štaviše, prognoze Amerikanca su poprilično crne, pošto najavljuje da bi Nole mogao u potpunosti da se vrati tek 2025. godine!
– Nije stvar jedino u tome da se kaže: „Koleno će mi biti u redu za mesec dana“, jer mora i da se trenira, pogotovo Novak. Njegov „posebni začin“ jeste da izmori suparnika, da ostane u razmenama, da šeta rivale s jedne na drugu stranu i da im konstantno postavlja različite izazove – rekao je Rodik u podkastu „Servd“.

 

ENGLEZI DRHTE ZBOG SRBIJE! Oglasio se znak za uzbunu, strah ih je da će ih „orlovi“ razbiti na EP

 

Što se tiče Vimbldona, Đoković još uvek nije zvanično odustao, ali je vrlo verovatno da hoće:

– Novaku su potrebni njegovi „točkovi“, tj. njegov defanzivni kapacitet. Verovatno ima najbolju odbranu u istoriji tenisa, a ona zavisi od nogu. Protiv takvih velikana kladite se na sopstvenu odgovornost, ali problem je kada neko ima 37 godina i koleno počne da ga muči. Pokidani meniskus nije strašna stvar sa 24-25-26 godina, ali tajming je sr***e – trava je njegova najbolja podloga sad, a najslabija za njegove najveće rivale.

Evo šta je Rodik rekao o predstojećim nastupima na grend slem turnirima:

– Ako se za dve sedmice povuče s Vimbldona, to bi bila šteta. To onda ugrožava i US open, pa bi mogao i da završi ovu sezonu, da se zaleči i da pokuša da uhvati još jedan, poslednji zalet u 2025. godini – zaključuje Rodik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter