Izvor: BSC HAPPY/NOVOSTI
04.08.2023 u 15:30
0

DA LI JE OVO PORUKA REPREZENTACIJI? Nikola Jokić đuska uz pesmu „U lošoj formi sam“ (VIDEO)

NBA šampion Nikola Jokić uživa u odmoru između sezona. Možda neće igrati za reprezentaciju, ali je Somborac pokazao da ume da zaigra, čak i na sceni.

Nikola Jokić se odmara u rodnom Somboru, gde je u lokalnom klubu imao priliku da uživa u muzici lokalnog muzičara Nemanje Savića, koji je uspeo da oduševi dvostrukog MVP NBA lige i šampiona najjačeg košarkaškog cirkusa.

Možda Nikolu nećemo gledati na Svetskom prvenstvu, ali je svakako pokazao da odlično zna da zaigra. Centra Denvera posebno je pogodila pesma (Fikreta) koja u refrenu sadrži reči: „U lošoj formi sam”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Savic (@nemanja.savic.savke)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter