Izvor: Alo.rs
04.08.2023 u 13:42
0

ONA JE BEBA SA SLIKE Jokićeva supruga preživela pakao „Oluje“, majka je na rukama donela u Srbiju (FOTO)

I supruga Nikole Jokića, Natalija prošla je pakao tokom zločinačke akcije "Oluja".

Na današnji dan 1995. godine započela je vojna operacija „Oluja“.

Hrvatska vojska je tada za tri dana proterala preko 250.000 Srba iz države, a slike dugih izbegličkih kolona obišle su svet, mada nisu naterale nikoga da reaguje.

ON NIJE UMORAN: Igrao za Denver više od Nikole Jokića u NBA finalu – a ide na Svetsko prvenstvo

Malo je poznato da je među onima koji su tih dana bežali bila i supruga aktuelnog osvajača NBA šampionata Nikole Jokića.

Natalija Jokić je uslikana u izbegličkoj koloni u naručju majke Danice i kao beba je uspela da preživi stravičan rat i progon. Ona je rođena upravo 1995. godine i imala je samo nekoliko meseci kada je morala da beži sa rodnog ognjišta.

Tokom „Oluje je i oko 2.000 Srba ubijeno, a na kraju se porodica Maćešić nastanila u Somboru.

Tu su se upoznali Nikola i Natalija i postali su par još u srednjoj školi. Ona je 2013. godine otišla na koledž u Oklahomi, a u to vreme Jokić je nastupao za Megu u Srbiji.

Nedavno je Natalija snimljena u Srbiji sa Nikolom i to baš u Somboru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter