Izvor: Kurir.rs
04.08.2023 u 13:04
0

ĐOKOVIĆ VEČERAO U CRNOJ GORI ZA SAMO 16 EVRA: Svi u ČUDU, evo kakav je bio BAKŠIŠ

Novak Đoković uživa u zasluženo odmoru u Crnoj Gori. Srpski as se ponaša izuzetno skromno i to nailazi na oduševljenje ljudi.

TOTALNA LUDNICA Srbi u Americi napravili feštu, slavi se dolazak Novaka Đokovića (FOTO)

– Nole je neko vreme u Portonovom, a ovde je došao drugi put ove godine. Naš restoran je jedan od najskromnijih u kojem možeš da jedeš na ovoj lokaciji – rekao je jedan od zaposlenih za Blic i dodao:

– Novak je tražio ceo obrok sa pićem od 16 evra, svi su bili iznenađeni. Došao je tu bez pompe ikakve, kao i svi drugi… Došao je, večerao lepo, ostavio dobar bakšiš, slikao se sa svima, nimalo se nije ponašao kao zvezda! On se ponaša isto svuda, svima se javlja, oduševio je goste, mnogi su se sjatili da se slikaju sa njim kad su shvatili ko je tu – zaključio je radnik u restoranu

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter