Izvor: KURIR
17.06.2024 u 09:06
0

DA SAM IGRAO… Tadić strancima rešio da otkrije sve o Piksijevoj odluci

Dušan Tadić je pričao sa bivšim trenerom Erikom Ten Hagom i sve mu je otkrio

– Pozdrav Eriče, nadam se da je sve u redu, prijatelju. Bio je deo taktike našeg tima da ne počnem utakmicu. Naravno, ja inače uvek igram. Selektor mi je objasnio da prvo želi da se odbranimo, a da ću zatim ući u igru kako bih probao da promenim utakmicu. Verovao je da ćemo sačuvati 0:0 dok ja ne uđem u igru. Mislim da je selektor već razmišljao o utakmici protiv Slovenije, odnosno da ako pobedimo taj meč prolazimo grupnu fazu. Ja mislim da je bila sjajna prilika da pobedimo Englesku jer i pored toga što imaju sjajna imena u timu oni su nam dali previše prostora – počeo je priču za holandski medij Dušan Tadić.

UŽASNA VEST ZA PIKSIJA! Filip Kostić završio Evropsko prvenstvo! Reprezentativac TEŠKO POVREĐEN, u Nemačkoj više neće igrati

 

Nastavio je u istom ritmu.

– Mogli smo da ih ‘povredimo’. Da sam bio na terenu, mi bismo im stvorili više problema. Tako je kako je, moramo da poštujemo odluke. Idemo dalje – dodao je Tadić i zatim se osvrnuo na period u kojem je kao igrač Ajaksa sarađivao sa Erikom ten Hagom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter