Izvor: alo sport
21.03.2024 u 08:11
0

KAPITEN SRBIJE RAME UZ RAME SA RONALDOM: Utakmnica sa Rusijom se večno pamti

Utakmica s Rusijom ostaće u večnom pamćenju 35-godišnjaka iz Bačke Topole, a tek naredna na Kipru...

Po mnogo čemu današnja utakmica na „Lav Jašin areni“ (supermoderan stadion Dinama) biće upisana u anale i ruskog i srpskog fudbala.

Prijateljski susret u Moskvi je, naime, prvi za „baćuške“ protiv neke evropske reprezentacije otkad su pod sankcijama UEFA i FIFA. Evo prođoše dve godine kako su u blokadi, a igrali su, prijateljske naravno, s azijskim, afričkim, selekcijama iz Centralne Amerike.

PRVE REČI POSLE NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE: Oglasila se Sabalenka, evo šta je rekla posle smrti momka

 

„Orlovima“ je ovo prva provera tokom priprema za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, ali značajnije od toga je da će kapiten Dušan Tadić odigrati 105. utakmicu za reprezentaciju i time se izjednačiti s Branislavom Ivanovićem na vrhu večne liste.

A na Kipru, za pet dana, 35-godišnji majstor iz Bačke Topole postaće rekorder.Tako će Duća ući u klub nacionalnih rekordera, među kojima su brojni asovi na čelu sa svetskim rekorderom Kristijanom Ronaldom, koji je dres Portugala nosio 205. puta (jedini s više od 200 mečeva).U tom društvu su i Lionel Mesi (Argentina), Serhio Ramos (Španija), Đanluiđi Bufon (Italija), Lotar Mateus (Nemačka), Robert Levandovski (Poljska), Kafu (Brazil), Marko Arnautović (Austrija) i mnogi drugi znani, pa i za široke narodne mase neznani fudbalski asovi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter