Izvor: SPORT ALO
02.06.2024 u 12:30
0

DANILOVIĆ – VONDRUŠOVA KRAJ SRPSKE BAJKE Olga sjajno krenula, pa stala i ostala bez četvrtfinala Rolan Garosa

Srpska teniserka Olga Danilović igra protiv Markete Vondrušove u osmini finala Rolan Garosa

DANILOVIĆ – VONDRUŠOVA 4:6, 2:6

Drugi set:

2:6 – Kraj! Poraz Olge Danilović!

Drugi set:

2:5 – Novi brejk je pretrpela Olga Danilović. Ponovo se nije dobro snašla na mreži i Čehinja to kažnjava, pa će sada servirati za pobedu.

1:3 – Ovoga puta Čehinja mnogo lakše dolazi do servis gema.

0:1 – Loše Olga otvara i drugi set. Odmah je pretrpela brejk. Skroz je stala naša teniserka, dok se Čehinja razigrala i počela sve da pogađa.

Prvi set:

4:2 – Lagan gem za Čehinju. Ipak, od Olge najviše zavisi, igra dosta agresivno, ali je u ovom gemu napravila nekoliko grešaka.

4:1 – Još jedan siguran gem za Olgu. Forhend joj funkcioniše besprekorno, a gem je završila tako što je bekhend smestila na samu liniju.

3:1 – Evo prvog gema za Vondrušovu.

3:0 – Potvrđuje Olga brejk! Bilo je 30:30, a onda Danilovićka pogađa dve divne forhend paralele. Početak kakav se samo poželeti može!

1:0 – Odličan početak za Olgu, rivalki je na svoj servis prepustila tek jedan poen. Od velike važnosti je Danilovićevu da dobro počne duel.

11.02 – Devojke su upravo izašle na teren.

10.25 – Meč se igra na terenu Suzan Lenglen na kom postoji krov, te ne postoji bojazan od prekida ili pomeranja termina.

09.58 – Vondrušova je šesta na WTA listi, a već su se jednom sastale ove godine. Bilo je to na Junajted kupu, kada je Čehinja slavila sa 2:1.

09.56 – Olga je već ostvarila rezultat karijere, ali nema nameru da stane. Na putu do četvrtog kola pobedila je Trevisan, Kolins i Vekić.

09.55 – Dobro jutro i dobrodošli na blog našeg portala posvećen osmini finala Rolan Garosa u kojem se sastaju Olga Danilović i Marketa Vondrušova. 

ZVER SE VRATILA Novaku je baš ovo bilo potrebno
Pobednica ovog meča u četvrtfinalu će igrati sa boljom iz duela Švjontek – Potapova.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter