Izvor: Kurir
11.01.2024 u 13:15
0

ĐOKOVIĆ ŠARMIRAO LEPU TENISERKU: Sabalenka POCRVENELA pa priznala da je očarana Noletovim izgledom-IMAM LEP POGLED (VIDEO)

Đoković je bio glavni akter egzibicije pod nazivom „Novak i prijatelji“, koja je imala humanitarni karakter. Najbolji teniser sveta je oduševio veliki broj navijača na „Rod Lejver areni“ u Melburnu.

Novak Đoković učestvovao je danas na egzibiciji u Melburnu uoči starta prvog grend slem turnira sezone, Australijan opena.

HIT! NOVAK ZAIGRAO KOLO I ODUŠEVIO SVET! Nestvaran prizor na terenu, publika u transu (VIDEO)

Tokom performansa Novak je igrao kolo, odigrao revijalni meč protiv Stefanosa Cicipasa, a onda zaigrao i miks dubl u tandemu sa

Između ostalog, bilo je čak i malo flertovanja od strane Beloruskinje, koja je u jednom trenutku prokomentarisala zadnjicu najboljeg srpskog sportiste! Pošto je ona bila na osnovnoj liniji, a Novak Đoković na mreži, s leđa je gledala prvog tenisera sa ATP liste. „Vau! Kakav prelep pogled imam“, otelo se Arini Sabalenki, a ceo stadion mogao je to da čuje jer su teniseri igrali sa bubicama.

Novak se prvo iznenadio, zatim malo „zamešao“ kukovima i izazvao mnogo smeha na tribinama, a smejali su se i rivali srpsko-beloruskog tandema. Sa druge strane mreže bili su Stefanos Cicipas i Marija Sakari, a i grčki dubl bio je veoma raspoložen tokom ove egzibije u Melburnu.

Pogledajte kako je to bilo:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter