Izvor: Kurir.rs
11.01.2024 u 11:53
0

OVO JE KRAJ: Olga dobro krenula, pa ostala bez Australijan opena

Srpska teniserka Olga Danilović nije uspela da se plasira u poslednje, treće kolo kvalifikacija za Australijan open, pošto je danas u Melburnu u drugom kolu kvalifikacija izgubila od Zejnep Sonmez iz Turske 4:6, 6:1, 6:1.

PA ZAŠTO TAKO, OLGA? Danilovićeva dozivela PAD

Meč je trajao jedan sat i 56 minuta.

Danilović je 124. teniserka sveta, dok je Sonmez na 155. mestu WTA liste. Srpska teniserka je povela 3:1 na startu prvog seta, ali je Sonmez izjednačila na 3:3. Danilović je potom napravila brejk za 4:3, a Sonmez je uzvratila ribrejkom.

Usledio je još jedan brejk srpske teniserke za vođstvo od 5:4. Danilović je zatim na svoj servis stigla do 6:4 i 1:0 u setovima. Turska teniserka je u drugom setu povela 3:0, a svojoj rivalki je u ovom delu meča prepustila samo jedan gem. Sonmez je nastavila sa dobrom igrom i u trećem setu, koji je na kraju dobila rezultatom 6:1.

Sonmez će u poslednjem kolu kvalifikacija za Australijan open igrati protiv Lulu Sun iz Švajcarske.

Srbija će imati samo jednu predstavnicu u glavnom žrebu prvog grend slem turnira sezone i to Aleksandru Krunić, koja će u prvom kolu igrati protiv Francuskinje Klare Burel.

Australijan open je na programu od 14. do 28. januara.

Humanitarna akcija crno-belih! Navijači Partizana zatrpali parket Arene plišanim igračkama za pomoć socijalno ugroženoj deci!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter