Izvor: Happy BSC Portal/Sport.alo.rs
29.01.2024 u 11:30
0

JEDAN NOLETOV PORAZ POKRENUO JE LAVINU: Poznati stručnjak stavio tačku na sve priče

Janik Siner je slavio na Australijan openu, a njegov trijumf pokrenuo je lavinu i priču o početku neke nove teniske ere.

Novak Đoković jeste izgubio, ali Patrik Muratoglu smatra da nije smak sveta i da nije kraj njegove vladavine.

– Mislim da ne možemo da pričamo o novoj eri tenisa. Đoković nije odigrao dobar turnir, u potpunosti je podbacio protiv Sinera, čak i ako to ne znači da Italijan ne bi pobedio i da je Novak bio veoma dobar. Teško je govoriti o promeni ere s obzirom na prošlu sezonu, te činjenicu da je Novak izgubio u polufinalu Grend slema – rekao je Muratoglu.

OSVANULA NOVA ATP LISTA POSLE AUSTRALIJAN OPENA: Evo do kada je Đoković siguran kao broj 1

Iskusni stručnjak tek očekuje veliku borbu u svetu tenisa.

– Ono što je sigurno jeste da je Siner stekao još više samopouzdanja. Sada postoji jaka konkurencija. Medvedev je tu kada su u pitanju Grend slemovi. Alkaras ima potencijal da igra na neverovatnom nivou, čak i ako je sada u lošoj situaciji – kazao je Muratoglu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter