Izvor: Happy BSC/Kurir.rs
29.01.2024 u 12:33
1

NOLE ISTRAŽUJE MISTERIOZAN KAMEN: „Podseća na jednoroga bez roga“ (VIDEO)

Novak Đoković nije uspeo da stigne do nove titule na Australijan openu pošto je u polufinalu poražen od Janika Sinera koji je kasnije osvojio trofej.

Đoković je i pored poraza u polufinalu ostao prvi na ATP listi, a sada će uzeti duži odmor i na teren će se, sva je prilika, vratiti tek početkom marta u Indijan Velsu.

Nije tajna da Novak tokom odmora često posećuje svog prijatelja Semira Osmanagića i „baterije puni“ u Visokom. Bosanske piramide su mu među omiljenim lokacijama, a sada se na društvenim mrežama pojavio nikad viđen snimak na kom se nalaze upravo Novak i Semir.

Nole se nalazi do kolena u vodi i gleda jedan kamen, te u saradnji sa Semirom analizira isti. Konverzacija je tekla ovako:

Novak: Podseća me na nosoroga bez roga, na jednoroga bez roga…

Semir: Zastani na jednorogu, gde bi mu stajao rog?

Novak: Rog bi mu stajao ovde, zar ne?

Semir: Tu gde mu je izvađen, je li to mogućnost? Gledaš svaki detalj…

Novak: A da li je možda ovo neki prolaz, neki čekpoint?

JEDAN NOLETOV PORAZ POKRENUO JE LAVINU: Poznati stručnjak stavio tačku na sve priče

Semir: U principu, ništa nije slučajno…Ovo je jedini ovoliko izbočeni kamen. Nešto jeste, a šta predstavlja teško je reći…

Novak: Ako ga pipnem možda se otvore neka tajna vrata… Vrlo interesantno…

Šta vi mislite, šta su to pronašli Novak Đoković i Semir Osmanagić? Pišite nam u komentarima…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NOLE ISTRAŽUJE MISTERIOZAN KAMEN: „Podseća na jednoroga bez roga“ (VIDEO)”

  1. Osmanagić, koji promoviše ove tzv. bosanske piramide, apsolutno nema nikakvo adekvatno obrazovanje za ovo čime se bavi. Poznat po brojnim šokantnim izjavama kao što je da je on bio na Marsu pre nekoliko hiljada godina. Dakle, niko od stručnjaka ne promoviše ove „piramide“ osim Osmanagića, koji očigledno, dobro zarađuje na ovoj lokaciji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter