Izvor: Nova
22.05.2024 u 16:01
0

JOŠ NIJE USPEO DA DOĐE DO FINALA: Ovo je sve deo strategije njegove?

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, uskoro počinje učešće na Rolan Garosu, a španski novinar, Huan Valaure, u svojoj kolumni na sajtu "El debate", između ostalih, pisao je i o Srbinu.

Govorio je o favoritima na Rolan Garosu, i naravno nije mogao da ne spomene i Đokovića.

„Tu je Novak Đoković. Srbin ima veoma lošu sezonu i još nije uspeo da dođe do finala, što je nešto neobično za beogradskog tenisera. Ono što se ne zna je da li je zaista povređen ili je sve to deo strategije da se njegovi rivali obmanu. I u tome je Nole stručnjak“, napisao je Španac na sajtu „El debate“.

Novak još uvek nema titulu ni finale ove sezone, kao što je sam novinar i napisao.

FRANCUZI U OZBILJNOM ŠOKU Mbape im rekao „ne“, ovako nešto se NE PAMTI

Na Australijan openu je poražen od Janika Sinera u polufinalu. Potom je na mastersu u Indijan Velsu izgubio od Luke Nardija u trećem kolu, da bi na mastersu u Monte Karlu bio poražen od Kaspera Ruda u polufinalu. Na kraju, na mastersu u Rimu, porazio ga je Alehandro Tabilo u trećem kolu.

Između Indijan Velsa i Monte Karla, povukao se sa mastersa u Majamiju.

Novaka ove nedelje očekuje turnir u Ženevi kategorije 250.

Zatim će igrati na Rolan Garosu koji počinje 26. maja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter