Izvor: Kurir
22.05.2024 u 17:05
0

„OVAJ INCIDENT SA NOVAKOM IZAZVAO JE DOSTA PAŽNJE“: Ako se budem osećao dobro, možda treba računati i na mene!

Nesreća koja je zadesila Novaka Đokovića u Rimu, kada je zadobio udarac flašom u glavu, ostavila je posledice na njega, tvrdi nekadašnji italijanski teniser Gvido Monako, koji radi kao konsultant na Evrosportu.

Da podsetimo, Novak Đoković je 10. maja pogođen flašom u glavu, pošto je želeo da potpiše autograme gledaocima. Jednom od ljudi koji se gurao da dobije Novakov potpis, ispala je metalna flaša sa vodom iz ranca i direktno u teme pogodila Đokovića, koji je od bola pao na kolena.

Tek posle hitne intervencije lekara i odlaska u kliniku Novak je došao sebi. Dan kasnije, pokušao je sve da prebaci na šalu, pa se na treningu pojavio sa zaštitinim šlemom. Ipak, već u sledećem kolu Rima, najbolji teniser na svetu ubedljivo je poražen od Čileanca Alehandra Tabila.

GOTOVA LJUBAV Kaminski napustio Partizan i otišao za SAD!

– Ne zaboravimo da pre napada nožem na Moniku Seleš nije bilo obezbeđenja u tenisu. Ovaj incident sa Novakom izazvao je dosta pažnje. Novak je bio veoma uplašen, bez obzira da li se sve to desilo slučajno. Zaista je bio veoma uplašen. I iako se sutradan šalio sa šlemom, taj incident je na njega ostavio mentalne ožiljke – izjavio je Gvido Monako.

Trenutno, Novak Đoković je na turniru u Ženevi, kako bi što spremnije dočekao Rolan Garos, koji počinje 26. maja, a na kojem Srbin brani titulu i 2.000 bodova.

– Mislim da će ove godine Rolan Garos biti veoma otvoren. Rud je jedan od kandidata za trofej, kao i Zverev, Rubljov, Cicipas… Svi igrači koji su osvajali velike turnire na ovoj podlozi. Kada se priča o Rolan Garosu, mora da se pomene Nadal. Za mene je on uvek najveći favorit. To je normalno posle svega što je uradio na terenu. Ako se budem osećao dobro i ako budem igrao dobro, možda treba računati i na mene. Kad su grend slemovi u pitanju, ja sam malo drugačiji igrač – rekao je Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter