Izvor: Alo
04.05.2024 u 21:41
0

NOVAK IPAK NE MORA DA IGRA NA ROLAN GAROSU?! Đokoviću se otvorilo da preskoči put u Pariz, evo i zbog čega

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane.

Odustavši od nastupa na ATP turniru u Rimu zbog povrede, Janik Siner je učinio uslugu Novaku Đokoviću, koji će zbog toga još duže ostati na prvom mestu liste.

Tačnije, popularni Nole će na čelu teniske lestvice ostati do 10. juna, što je jedan dan po okončanju Rolan Garosa. Ovo znači da će Srbin, čak iako ne bude igrao na spomenutom Grend slemu, biti prvi reket sveta, a doći će do ukupne cifre od 428 nedelja na tronu!

Naravno, iako ima takav luksuz da ne nastupi, vrlo je verovatno da će Novak Đoković biti deo najveće smotre na šljaci, gde će braniti titulu.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter