Izvor: BSC Happy/24sedam
30.01.2024 u 07:25
0

INDIJSKI POLITIČAR OTKRIO TAJNU: Evo gde je Đoković otišao posle Australije

Najbolji teniser sveta rešio da uzme malo duži odmor posle gubitka trona u Melburnu, a sada se zna i gde će puniti baterije za nastavak sezone

Kada je malo ko očekivao takav epilog, Novak Đoković je izgubio tron na Australijan openu. Nole je prvi grend slem u sezoni završio porazom u polufinalu od kasnijeg šampiona Janika Sinera, posle čega je odlučio da uzme malo duži odmor kako bi se oporavio i napunio baterije za nastavak sezone.

A sada se zna i na kojoj destinaciji će Nole to uraditi. I to sasvim slučajno, pošto je to otkrio indijski političar M. K. Stalin. Naime, premijer pokrajine Tamil Nadu se na društvenim mrežama pohvalio slikom u društvu Novaka Đokovića, ispod koje je napisao:

„MOŽETE DA NAS UBIJETE, ALI NE MOŽETE NAŠ DUH“: Novak OBJASNIO Australijancima srpski mentalitet

– Iznenađenje na nebu. Sreo sam tenisku legendu Novaka Đokovića na putu za Španiju – napisao je Stalin.

Sada je jasno i da će Novak period oporavka od grend slema u Melburnu odraditi u svojoj vili u Marbelji, gde će, izvesno, početi i pripreme za prvi naredni turnir koji će igrati – Indijan Vels.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter