Izvor: alo sport
26.06.2024 u 11:43
5

DRAMA U TABORU „ORLOVA“ Sve je puklo: Oni više neće da igraju dok je Piksi selektor?

Velika frka u taboru reprezentacije Srbije...

Prema nezvaničnim saznanjima  trenutno o povlačenju iz ekipe, ako Stojković ostane selektor, razmišljaju Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić, Sergej Milinković-Savić i Predrag Rajković!

Navodno, njih četvorica izuzetno su nezadovoljni načinom na koji je selektor vodio ekipu, a kako stvari stoje, ta lista mogla bi da se produži i za još nekoliko imena.

.

DUPLI POSAO CRNO-BELIH Partizan prodao napadača za tri miliona, pa pronašao zamenu za „dž“

Još uvek nisu doneli konačnu odluku, ali postoje šanse da odustanu od nacionalnog tima dok je Stojković na klupi.

Selektor je nedavno produžio ugovor i sve su šanse da će ostati da vodi nacionalni tim i u narednom periodu.

Još uvek nisu doneli konačnu odluku, ali postoje šanse da odustanu od nacionalnog tima dok je Stojković na klupi.

Selektor je nedavno produžio ugovor i sve su šanse da će ostati da vodi nacionalni tim i u narednom periodu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “DRAMA U TABORU „ORLOVA“ Sve je puklo: Oni više neće da igraju dok je Piksi selektor?”

  1. Pravi Cirkus
    Nisu igrali dobro ali nisu igrali ni loše. Bila je to neka sredina a i protivnički Team nije igrao loše. Sad kriv ovaj kriv onaj?!?!?!
    Nisu bili samouvjereni koliko su trebali da budu….

    0
    1
    Odgovori
  2. Odavno se tu ne radi dobro. Na loš način iz reprezentacije su otišli Bane Ivanović, Kolarov prije toga Vidić i mnogi veliki igrači. Nikome nije organizovana oproštajna utakmica, niko od njih nije ostao kao trener mlađih kategorija. Izbori u savezu su pokazali da nema volje za promjene i napredak. Savez vode metuzalemi koje moćnici koriste kao paravan. Sada će po „dobrom“ običaju zaslužni Tadić Mitrovićem i drugi otići na sraman način. Vrijeme je za smjenu generacija ali zaslužni moraju dobiti svoje počasti.

    0
    0
    Odgovori
  3. Odavno se tu ne radi dobro. Na loš način iz reprezentacije su otišli Bane Ivanović, Kolarov prije toga Vidić i mnogi veliki igrači. Nikome nije organizovana oproštajna utakmica, niko od njih nije ostao kao trener mlađih kategorija. Izbori u savezu su pokazali da nema volje za promjene i napredak. Savez vode metuzalemi koje moćnici koriste kao paravan. Sada će po „dobrom“ običaju zaslužni Tadić Mitrović i drugi otići na sraman način. Vrijeme je za smjenu generacija ali zaslužni moraju dobiti svoje počasti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter