Izvor: Kurir
26.06.2020 u 20:45
0

EVO S KIM SRBIJA IGRA U NOVOM CIKLUSU LIGE NACIJA!

Evropska fudbalska federacija odredila termine utakmica u novom ciklusu Lige nacija.

Tako će „Orlovi“ svoj let kroz ovo takmičenje početi gostovanjem Rusiji 3. septembra, a tri dana kasnije dočekaće Tursku.

Narednog meseca nas očekuje prvi duel sa Mađarskom, 11. oktobra, a samo tri dana ranije izabranike selektora Ljubiše Tumbakovića očekuje možda i meč godine, susret sa Norveškom u Oslu. Četvrti meč u Ligi nacija na programu je 14. oktobra u Turskoj.

U slučaju da Srbija slavi u Oslu, 12. novembra fudbalere očekuje odlučujuća utakmica za plasman na Prvenstvo Evrope protiv pobednika meča Škotska – Izrael, a taj meč igrao bi se u Beogradu. I ponovo kao u oktobru igrali bi dva meča, poslednja u grupi, Lige nacija. Gostovali bi u Budimpešti 15. novembra, a onda tri dana kasnije dočekali Rusiju u Srbiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter