Izvor: HappyBSC
27.06.2020 u 11:54
0

ZICER NAD ZICERIMA Pogledajte šta je promašio Ronaldo (VIDEO)

Juventus je u Torinu pobedio Leće sa 4-0 i pobegao Laciju na sedam bodova prednosti.

Leće se dobro držao do 53. minute kada je Paulo Dibala svladao Brazilca Gabriela. Na 2-0 je povisio Kristijano Ronaldo u 62. minuti golom iz penala, a sve pitanje pobednika rešio je Iguen u 83. minuti. Konačnih 4-0 postavio je De Ligt dve minute kasnije.

Iako je dao gol iz penala, valja istaknuti i slabu formu Portugalca Kristijana Ronalda koji nije onaj stari. Daleko je to od fudbala na kakav smo kod njega navikli, a da je tome tako govori i šansa koju je propustio u utakmici protiv Lećea. Naime, Portugalac je jednu čistu loptu potpuno sam s nekoliko metara glavom poslao iznad gola gostiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter