Izvor: Blic
10.09.2021 u 17:23
0

OZIL U PROBLEMU: Zatvaraju mu se vrata u Feneru

Nemački fudbaler Mesut Ozil mogao bi da napusti Fenerbahče i to posle samo pola godine. Odavno je poznato da je napustio Arsenal u januaru i potpisao trogodišnji ugovor s turskim timom, međutim on se i u novom klubu nije snašao.

PROČITAJTE JOŠ: NEJMAR POBESNEO! Ne može više da trpi kritike

Propustio je kraj prošle sezone zbog povrede i korona virusa, a sada je odlučio da zatraži transfer, a za usluge ovog fudbalera pokazali su klubovi iz Amerike, tačnije MLS-a i Katara.

Za turski klub nemački 32-godišnjak odigrao 15 utakmica i postigao jedan gol. Najslavnije dane karijere proveo je u Arsenalu, za koji je postigao 44 gola uz 77 asistencija u 254 nastupa. Igrao je i za Real, Verder i Šalke.

PROČITAJTE JOŠ: 2 MILIONA ZA 16-GODIŠNJAKA!

Za Nemačku je odigrao 92 utakmice, postigao 23 gola i bio član tima koji je osvojio Svetsko prvenstvo 2014. godine.

Šta se desilo sa ovim čovekom i zbog čega je doživeo neverovatan sunovrat karijere nije poznato…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter