Izvor: Blic
10.09.2021 u 17:14
0

NEJMAR POBESNEO! Ne može više da trpi kritike

Brazilski fudbaler Nejmar izrazio je svoje nezadovoljstvo jer ima mišljenje da zaslužuje više poštovanja od domaćih navijača i medija.

PROČITAJTE JOŠ: 2 MILIONA ZA 16-GODIŠNJAKA!

Vrhunski dribler koji je član PSŽ-a je u pobedi od 2:0 protiv Perua u kvalifikacijama za Svetsko prventvo 2022. godine, imao je učinak od jednog pogotka i asistencije, ali se ponovo našao na meti kritika.

Navijači mu zameraju način života, ponašanje na terenu, brojne svađe sa protivničkim igračima

PROČITAJTE JOŠ: RONALDO NERVOZAN: Velikan se psihički priprema za debi u Mančesteru!

– Ne znam šta još moram da učinim u ovom dresu da me navijači poštuju – rekao je Nejmar, preneo je „Seebiz“, pa dodao:

– To više nije normalno. Ponekad čak i ne želim da dam intervju, ali u važnim trenucima preuzimam svoju odgovornost i izvršavam svoju dužnost – zaključio je Nejmar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter