Izvor: Blic
10.09.2021 u 14:49
0

2 MILIONA ZA 16-GODIŠNJAKA!

Senzacionalna vest osvanula je u hrvatskim medijima jer je doskorašnji mladi fudbaler Slaven Belupa, klub za koji verovatno znaju samo kladioničari, 16-godišnji Lovro Zvonarek novi je član ni manje ni više nego minhenskog Bajerna!

PROČITAJTE JOŠ: PRETE JOJ SMRĆU: Poljski reprezentativac optužen za RASIZAM, sad je njegova žena na tapetu!

Po pisanju kolega iz Hrvatske, ovaj momak je potpisao višegodišnji ugovor, ali će ostati u matičnom klubu do sledećeg leta.

Takođe, na ime obeštećenja Bajern će njegovom klubu uplatiti dva miliona evra, ali da bi kroz bonuse transfer mogao da naraste i do pet, preneli su hrvatski mediji.

PROČITAJTE JOŠ: HILJADITA UTAKMICA: Legendarni Murinjo dočekao „specijalni jubilej“

Da sve bude još neverovatnije, ukoliko dođe do tih bonusa, Zvonarek će postati najskuplja prodaja u istoriji hrvatskog kluba, a trenutni rekord drži Nikola Katić, koji je u sezoni 2018/2019 prodat Glazgov Rendžersu za 2.280.000.

Treba reći i to da je Zvonarek ujedno i najmlađi strelac u istoriji hrvatskog šampionata, jer je svoj debitantski pogodak ostvario sa samo 16 godina i 14 dana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter