Izvor: Alo
17.06.2024 u 11:08
2

BRNABIĆ: „Mi kao parlamentarci ne smemo da stavljamo glavu u pesak“

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da projekat "Jadar" predstavlja veliki potencijal za našu zemlju, zbog čega je potrebna odgovorna i ozbiljna debata parlamentaraca u kojoj je neophodno voditi računa o interesima Srbije.

Brnabićeva je istakla da treba da iskoristimo sve šanse za bogatiju Srbiju, kao i da ne možemo da se odričemo svojih potencijala za brži rast i razvoj.

SREĆNO ORLOVI: Vučić se sastao sa ambasadorom UK

„Rio Tinto je izašao sa tom studijom o proceni uticaja na životnu sredinu i to su ozbiljni dokumenti, koje su radili neki od najeminentnijih profesora i stručnjaka iz zemlje i inostranstva. Mi ćemo u svakom smislu braniti interese Srbije, kako u ekonomskom smislu, tako i u smislu bogatstva i većih plata i penzija i svega onoga što projekat može da donese čitavoj Srbiji, a posebno Loznici, Krupnju i okolini“, rekla je Branbićeva za Hepi televiziju.

Prema njenim rečima, dobro je što su se u procenu studije uključile i evropske institucije.

„Drago mi je što su se uključile najvažnije i najpozvanije institucije koje se brinu o zaštiti životne sredine, da pogledaju i da kažu da li to može da se uradi u skladu sa najboljim evropskim i svetskim standardima ili ne može“, naglasila je Brnabićeva.

Predsednica Skupštine navodi da je litijum put ka zdravijem energetskom sektoru i održivim oblicima proizvodnje.

Dodaje da je jako važno da o ovoj temi pozicija i opoziciji zajedno diskutuju, jer, kako ističe, u parlamentu ne smeju da postoje tabu teme.

„Mi kao parlamentarci ne smemo da stavljamo glavu u pesak. Hajde da odgovorno razgovaramo o svemu onome što se tiče građana Srbije i da prema njima pokažemo poštovanje i da na kraju krajeva razmotrimo šta je to što mi moramo da uradimo, a da Srbija nastavi putem napretka i progresa“, naglasila je Brnabić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “BRNABIĆ: „Mi kao parlamentarci ne smemo da stavljamo glavu u pesak“”

 1. NEMA OPROSTA .
  VJESTICARENJEM i MAGIJANJEM su Ana Brnabic i
  Milorad Dodik i Princeza Danica zajedno sa Tamara Vucic ZAJEDNO sa Allessandro Vucicem i sa crnogorkom Marie Chuvalie Shevalier iz Francuske i zajedno sa aussie Mary Donaldsson i zajedno sa Margaretom2 i zajedno sa META FRAUDeriksen i zajedno sa Lars Loekke rAsmussen = su UKRALI NASLJEDJE od druge jugoslavenke koju na kraju POKUSHALI DA UBIJU i koju opisuju sa mental health problemima ili hendikepiranom.

  0
  0
  Odgovori
 2. Čim su uključene evropske institucije jasno ko dan,beži.Kampanja ne posustaje .Pogazolo su obećanje i AV iAB.lažovi prevaranti definitivno.Kolonizacija Srbije im nije dovoljna sad ćemo da se samoubijemo Boratima i Litijumom,a posebno kiselinama.Voda je kod nas deficitarna ,sad će da bude neupotrbljiva,ako im prodje ovaj zločin.ponoš je ološ ali su se oni uhvatili njega nisu daleko od njega,možda rade zajedno?Mito logija

  0
  0
  Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter