Izvor: ALO
26.05.2024 u 08:25
0

TRAMP ODBIO DA POSETI TAČIJA „Smešna ideja o bučnoj medijskoj gunguli ispred zatvora u Hagu“

Ričard Grenel, bivši specijalni izaslanik Bele kuće za dijalog Beograda i Prištine predložio je bivšem predsedniku SAD i kandidatu na predstojećim predsedničkim izborima Donaldu Trampu da u Hagu poseti optužog za ratne zločine na KiM, Hašima Tačija. Kako piše Njujork takms Tramp nije prihvatio ideju Grenela.

Kako navodi njujorški list, Grenel je pitao Trampa da mu se pridruži u poseti Tačiju u zatvoru u Hagu, gde čeka suđenje zbog ratnih zločina.

Slučaj protiv Tačija vodio je tužilac Džek Smit, koji je nadgledao procesuiranje ratnih zločina u Hagu pre nego što je imenovan za specijalnog tužioca u SAD, gde je podneo krivičnu prijavu protiv Trampa za pokušaj poništavanja izbora u SAD iz novembra 2020. godine.“Gospodin Tramp nije prihvatio ideju gospodina Grenela. Osoba bliska Tačiju rekla je da je Trampu smešna ideja o bučnoj medijskoj gunguli ispred zatvora u Hagu, pa je odlučio da se fokusira na svoj slučaj“, istakao je izvor Njujork tajmsa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter