Izvor: Alo
03.10.2021 u 09:39
0

RONALDU SE CEO SVET SMEJE ZBOG OVOGA (FOTO)

Da li je moguće da je ovoliki egocentrik?

Fudbaleri Mančester junajteda remizirali su sa Evertonom (1:1) u sedmom kolu Premijer lige, a u centru pažnje ponovo je bio Kristijano Ronaldo. 

PROČITAJTE JOŠ: Denver kreće u sezonu bez Jokića!

Naime, pre ulaska u igru, Portugalac je snimljen kako namešta svoju opremu, a tom prilikom kamere su zabeležila i kakvog su dizajna njegovi kostobrani.

Ronaldo na kostobranima ima samog sebe. 

Tačnije, u pitanju je njegova fotografija, uz stilizovan prikaz portugalske zastave i grba reprezentacije s kojom je osvojio Evropsko prvenstvo.

-Ima svoju fotografiju na kostobranima koje nosi? Stvarno? U šoku sam…izjavio je legendarni Roj Kin dok je komentarisao utakmicu svog bivšeg tima, a usijali su se i komentari na društvenim mrežama jer se navijači pitaju dokle ide Ronaldovo samoljublje.

PROČITAJTE JOŠ: Šok ispovest tenisera koji je igrao finale US Opena i Vimbldona: Molio sam prijatelje da mi daju novac za hranu

-Ima 36 godina i nosi kostobrane sa svojim likom? ,glasio je jedan od komentara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter