Izvor: Tanjug
03.10.2021 u 11:11
0

Ibrahimović zbog povrede ne igra za Švedsku

Golgeter Milana Zlatan Ibrahimović nije uspeo da se oporavi od povrede kolena i neće igrati za fudbalsku reprezentaciju Švedske u oktobarskim utakmicama kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Kako je saopšteno iz Fudbalskog saveza Švedske umesto Ibrahimovića pozvan je Viktor Gjokeres iz Koventrija.

PROČITAJTE JOŠ: RONALDU SE CEO SVET SMEJE ZBOG OVOGA (FOTO)

Ibrahimović, koji je danas napunio 40 godina, neće igrati u mečevima protiv selekcije Fudbalskog saveza Kosova (9. oktobra) i reprezentacije Grčke (12. oktobra).

U septembru odigrao je samo jedan meč za Milan, i to protiv Lacija, kada je ušao u igru u poslednjih pola sata i postigao pogodak.

On je rekorder po broju postignutih golova za reprezentaciju Švedske (62), a za nacionalni tim nastupa od 2001. godine.

Pred nastavak kvalifikacija Švedska je druga u Grupi B sa devet bodova, vodeća Španija ima 13, ali i dve utakmice više.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter