Izvor: Telegraf
22.10.2021 u 09:10
0

ISTORIJSKI MOMENAT ZA ZVEZDU: Veliki skok na UEFA listi!

Remi protiv Midtjilanda doprineo je tome da se (1:1), Crvena zvezda popne na istorijsko meso na UEFA rang listi i sada zauzima 39. poziciju!

PROČITAJTE JOŠ:  CRVENO-BELI SE VRATILI SA JEDNIM BODOM: Luda sreća na danskoj strani, neočekivan remi

Zvezda je pre ovog evropskog kola imala 35.000 bodova, koliko i Jang Bojs i Milan, da bi pomenutim remijem dobila još 1.000 bodova i sada se osamila na toj najboljoj poziciji kluba u novijoj istoriji, odnosno otkako se računa na ovakav način.

PROČITAJTE JOŠ: STANOJEVIĆ O PORAZU OD GENTA: Momci su sve ispoštovali, ali su oni fizički brži i jači od nas

Što se tiče nacionalne UEFA rang liste, Srbija je ostala na 12. mestu – ali je situacija „čupava“ posle poraza Partizana od Genta. Škostka i Ukrajina su odmakle zbog boljih rezultata njihovih timova, dok su Belgija i Švajcarska odmah iza i opasno prete.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter