Izvor: Blic
22.10.2021 u 09:53
0

MURINJO OČAJAN: Slavni trener u šoku nakon KATASTROFALNOG poraza Rome

Nakon dve vezane pobede, fudbaleri Rome su sinoć doživeli prvi poraz u grupnoj fazi Lige konferencija i to veoma ubedljiv pošto ih je sa 6:1 savladao Bodo Glimt.

Ovo je bio jedan od najtežih poraza Žozea Murinja u karijeri, a navijači „vučice“ su bili besni posle šokantnog kiksa njihovih ljubimaca u Norveškoj.

PROČITAJTE JOŠ: NBA i FIBA prave NOVO EVROPSKO TAKMIČENJE: Beograd važan partner u organizacji „NBA Evropa“

Zbog toga je jedan od najboljih evropskih trenera preuzeo odgovornost.

– Ja sam odabrao ovaj sastav i moja je odgovornost. To sam uradio s dobrim namerama, da pružim šansu onima koji rade naporno i da rotiram ekipu na veštačkoj travi i u hladnom vremenu. Odlučio sam da odmorim mnogo igrača. Izgubili smo od ekipe koja je večeras pokazala veći kvalitet. To je jednostavno. Da uvek mogu da igram sa istom postavom, ja bih igrao. To je rizično jer imamo veliku razliku u kvalitetu između dve ekipe. Znam koji su limiti ovog tima, to nije nešto novo za mene, ali i dalje očekujem bolji odgovor. Kao što sam rekao, ja biram ko će da igra, tako da je odgovornost moja, rekao je Murinjo nakon utakmice.

PROČITAJTE JOŠ:  ISTORIJSKI MOMENAT ZA ZVEZDU: Veliki skok na UEFA listi!

Portugalac je potom nastavio sa analizom šokantnog poraza.

– Svaki poraz pravi štetu. Pričao sam sa igračima i bio iskren. Sa njima sam bio iskren, ali ne mogu i sa vama. Nikada nisam bežao od činjenice da smo ekipa sa limitima. Imamo 13 igrača koji predstavljaju jedan klub, a ostali su na drugom nivou. Ako ništa, pozitivno je što me više niko neće pitati zašto stalno koristim iste igrače. Ovaj rezultat nas neće naterati da iznosimo unutrašnje probleme, rekao je Murinjo.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter