Izvor: Novosti
22.10.2021 u 20:57
0

Luka Jović bi mogao da bude starter protiv Barselone, ali…

Luka Jović se našao u iznenadnoj prilici da bude u startnoj postavi Reala protiv Barselone, ali ga je zadesio problem zbog kog će „el klasiko“ izgleda samo posmatrati sa tribina.

Nou Kamp će u nedelju, 24. oktobra, od 16.15 biti poprište novog duela najvećih rivala u Španiji, ali srpski golgeter još uvek nije u prvom planu.

PROČITAJTE JOŠ:MURINJO OČAJAN: Slavni trener u šoku nakon KATASTROFALNOG poraza Rome

Iako se starter na mestu špica, Karim Benzema, nalazi na poštedi što se treninga tiče, kako bi ga prošao bol u nozi koji je zadobio na meču Lige šampiona, i iako je pitanje da li će se uopšte oporaviti za gostovanje Barseloni, Luka Jović je, prema pisanju lokalnih medija, daleko od konkurencije za startnu postavu.

Naime, on još uvek nije zalečio u potpunosti povredu skočnog zgloba, pa iako trenira, to čini van ostatka ekipe, po posebnom režimu.

-Teško da će on biti u potpunosti spreman za ‘el klasiko'“, javljaju i „Marka“ i „As“, spominjući Luku Jovića u svojevrsnoj licitaciji na temu „Ko bi mogao da zameni Benzemu u napadu.

Podsetimo, naš fudbalski reprezentativac je kao veliko pojačanje došao u čuveni klub, posle spektakularnih igara u Ajntrahtu. Ipak, partije iz Frankfurta nije uspeo da ponovi, jer je prethodni Realov trener Zinedin Zidan retko davao Srbinu šansu, što je dodatno bilo otežano i povredama koje su Jovića zadesile.

Usledio je kratkotrajni povratak u Ajntraht, a po povratku u prestonicu Španije ovog leta, zatekao ga je drugi strateg – Karlo Anćeloti. Ali, ni njega nije ubedio da zaslužuje kontinuiranu šansu u prvoj postavi.

Od septembra je igrao 12 minuta protiv Valensije, deset protiv Majorke, pa s klupe gledoa remi s Viljarealom, a potom 29 minuta protiv Espanjola iskoristio za jednu asistenciju, istina u porazu.

Luka Jović je dao samo dva gola otkako je došao među „merenge“ i razočarao je neke od navijača Reala koji su verovali da je on novi sjajni napadač čuvenog kluba, pa pojedini španski mediji javljaju da želi da ode i time pomogne sebi da postane onaj „ubica golmana“ kakav je bio u Bundesligi, kako je to pisao portal „Transferi“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter