Izvor: KURIR
14.05.2024 u 13:14
0

REPREZENTATIVAC SRBIJE BRUTALNO VREĐAO CRVENU ZVEZDU: Izgovorio gnusne gadosti

Povremeni reprezentativac Srbije Đorđe Jovanović vređao je Crvenu zvezdu posle prve utakmice u finalu košarkaškog plej-ofa.

Prostačka i neprimerena reakcija napadača Bazela i nekadašnjeg fudbalera Partizana Đorđa Jovanovića usledila je nakon završetka prve utakmice finala ABA lige. Da podsetimo, košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan rezultatom 85:82 i poveli sa 1:0 u seriji, koja se igra na tri dobijena meča.

Đorđe Jovanović podelio je neprimereni sadržaj na svom instastoriju, koji je posle nekog vremena obrisao.

– Sram vas bilo. Fuuuj. Mrzim Zvezdu, volim Partizan. Gazi go*na lopovska – napisao je Đorđe Jovanović.

NOVAK MU JE POMOGAO NA POČETKU, SADA SVI BRUJE O NJEMU! Hamad režirao USPEH KARIJERE, a ove savete Đokovića NIKADA neće zaboraviti

 

 

udbaler Đorđe Jovanović upisao je tri utakmice za fudbalsku reprezentaciju Srbije pod komandom selektora Dragana Stojkovića Piksija. Rodom je iz Leposavića na Kosovu i Metohiji, a kao talentovani dečak stigao je u Partizan. Debitovao je za crno-bele kod trenera Ivana Tomića 2016. godine u prijateljskom meču protiv PAOK, a zvanični debi imao je protiv Čukaričkog iste godine kod trenera Marka Nikolića.

Partizan ga je u leto 2018. prodao u belgijski Lokeren, gde se nije snašao, pa je prosleđen na pozajmicu u španske klubove Kadiz i Kartahena. U januaru 2021. Đorđe Jovanović (25) stigao je u Čukarički, gde je dao 20 golova na 32 meča i tako rehabilitovao karijeru. Posle toga ostvario je 2022. godine transfer u Makabi iz Tel Aviva za 2.000.000 evra. U avgustu 2023. potpisao je četvorogodišnji ugovor sa švajcarskim Bazelom čiji je i danas član.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter