Izvor: Informer.rs
14.06.2023 u 15:39
0

„ORLOVI“ DESETKOVANI! Jovanović i Joveljić poručuju: Prihvatamo odgovornost! (VIDEO)

Reprezentacija Srbije sutra odlazi u Beč gde je dan kasnije (20.30) očekuje prijateljski meč sa selekcijom Jordana.

Ta utakmica biće priprema za kvalifikacioni duel za Evropsko prvenstvo protiv Bugarske u Razgradu 20. juna od 20.45.

Tandem napadača Đorđe Jovanović i Dejan Joveljić, učiniće sve da na najbolji način zamene standardne, zbog povreda odsutne Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića i Luku Jovića.

Napadač Los Anđeles Galaksija Joveljić kaže da on i Jovanović prihvaraju odgovornost.

– Za reprezentaciju je veliki hendikep što su najbolji odustni, ali nadam se da će se svi oni brzo oporaviti, jer su potrebni Srbiji. Kad smo u pitanju Đorđe i ja, znamo šta nam je činiti, spremni smo da prihvatimo odgovornost. Ako dobijemo minute, učinićemo sve da poverenje selektora iskoristimo na najbolji mogući način – rekao je Joveljić.

Slično razmišlja i napadač Makabija iz Tel Aviva, Đorđe Jovanović.

– Mi ćemo dati sve od sebe da zamenimo odsutne na pravi način i pomognemo da Srbija iz oba meča izađe kao pobednik. Naš primarni cilj je plasman na Prvenstvo Evrope, u ovom slučaju meč sa Bugarskom. Znamo svi šta želimo u tom meču – zaključio je Jovanović.

ZVEZDA DOVODI POJAČANJE OD DVA MILIONA EVRA: Napadač Atalante pred vratima „Marakane“ (VIDEO)
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter