Izvor: Informer.rs
14.06.2023 u 17:45
0

ŠOK NA „MARAKANI“ – BORJAN ODLAZI IZ ZVEZDE: Stiže Barakov golman od poverenja, zna se koliko će zarađivati

Crvena zvezda je dogovorila dolazak golmana Izraelca Omrija Glazera, pa Milan Borjan ide u Slovan iz Bratislave.

Novi trener Zvezde Barak Bahar nedavno je rekao iskusnom golmanu, koji je još 2017. došao na „Marakanu“, da više neće biti prvi čuvar mreže šampiona Srbije. Omri Glazer (27), golman Hapoel Ber Ševe, je prva želja novog trenera šampiona, pa će naslediti ljubimca navijača crveno-belih, koji ide na pozajmicu u Slovan iz Bratislave.

Borjan za šest sezona u Zvezdi ima isto toliko šampionskih titula i tri duple krune. I sam je bio u šoku kada mu je rečeno da neće biti prva opcija na golu.

– Jako sam povređen, nisam to zaslužio. Ja sam Zvezdin vojnik, imam ugovor do 2026. i moje srce kuca za Crvenu zvezdu, i to mi niko ne može oduzeti – rekao je Milan Borjan.

TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/bs


Kako su izraelski mediji pre nekoliko dana preneli, Omri stiže u Zvezdu u transferu vrednom 900.000 evra. Crveno-beli su prvo ponudili 500.000 evra, ali je to Hapoel Ber Ševa glatko odbila, pa je šampion Srbije poslao znatno bolju ponudu. Kako Mozzartsport prenosi  Glazer će na stadionu Rajko Mitić imati platu od 400.000 evra.

„ORLOVI“ DESETKOVANI! Jovanović i Joveljić poručuju: Prihvatamo odgovornost! (VIDEO)

Omri Glazer je drugu godinu zaredom izabran za najboljeg golmana u tamošnjem šampionatu. On je i reprezentativac od 2017. godine, a vrednost na tržištu mu je procenjena na 1,4 miliona evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter